Gegarandeerd de laagste prijzen van de Benelux

Cobli, ook voor de laagste prijsgarantie

Schrik niet, maar wij weten precies wat jij wilt. Op zich niet raar, gezien onze jarenlange ervaring in raamdecoratie.Dit is de reden dat onze collecties van hoge kwaliteit zijn, op maat gemaakt, tijdloos én trendy, maar zeker ook: betaalbaar.

Geen onnodige kosten

Dagelijks vergelijken wij ons aanbod met concurrenten en zorgen we ervoor dat we Veneta, Heytens, Ikea en Hornbach net een stapje voor zijn. Kijk maar rond: je vindt nergens anders raambekleding voor deze lage prijs. Hóe dan? denk je misschien. Simpel: we hebben geen fysieke winkels of luxueuze showrooms, waardoor we altijd een scherpere prijs kunnen bieden dan de rest. We slaan simpelweg een keten over, zodat jij, de klant, niet onnodig te veel betaalt... Heel logisch eigenlijk.

Zo gepiept!

Ook vragen we je de producten zelf te monteren. Twee linkerhanden? Maak je niet druk. Met behulp van onze montagehandleiding is het klusje zo geklaard en is het niet nodig om geld uit te geven aan dure monteurs. Maak je intussen geen zorgen over de kwaliteit en de service. We kunnen prima de goedkoopste speler zijn én prachtige, kwalitatief hoogstaande, op-maat-gemaakte producten leveren. Dat zullen we je laten zien.

Dit kan niet meer stuk!

Bijna overtuigd? Dan volgt nu het laatste zetje: bij aankoop van elk product – van rolgordijn tot jaloezie – biedt Cobli een garantie van 5 jaar. Doet de bediening het niet meer? Laat het gordijn los? Zodra een product niet meer functioneert, laat het ons direct weten via ‘Mijn bestellingen’ en wij zorgen voor een snelle en goede oplossing. Met een garantie van 5 jaar kan deze aankoop toch niet meer stuk? En zowel, dan horen we ’t snel.

Gegarandeerd de laagste prijzen van de Benelux!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW*

Naar boven